Gött snack

Tjenare grabbar. Jag har spelat ganska mycket FIFA14 den senaste tiden. Jag gick in som manager till Manchester City av den enkla anledningen att jag visste att jag skulle ha mest pengar att spendera på nya spelare där. Jag blev direkt någon form av superfreak på transfermarknaden.

Min uppställning just nu:

David De Gea
David Alaba, Vincent Kompany, Micah Richards
Thomas Müller, Yaya Touré, Mario Götze, Gareth Bale
Lionel Messi, Mario Balotelli, Cristiano Ronaldo

På bänken ingår Fernandinho, Milner, Koke, Zabaleta och Lescott. Spelare som lämnat/värvats och sedan lämnat inkluderar Zlatan, Diego Costa, Neymar, Radamel Falcao, Samir Nasri, Cliche, Joe Hart, Sergio Aguëro, Edin Dzeko, Stevan Jovetic, Alvaro Negredo med flera spelare.

Ja som ni hör har jag gått helt insane. Men det är rätt kul. Det enda som är lite trist med FIFA just nu är att jag är inne på år 2017. Ronaldo är liksom 32 nu och lägger snart av. Flera av de stora stjärnorna har pensionerat sig och nu är det en massa no names som jag måste ta in. Till och med Messi är ju 30 bast. Men det tråkigaste av allt var att jag inte kunde värva Ronaldinho. Han var 33 när jag började och var inte möjlig att värva eftersom han skulle lägga av. Tråkigt.

En annan sak som jag stör mig på är att kommentatorerna alltid säger samma skit om att det var trist att Roberto Mancini lämnat klubben. Detta trots att vi är framme vid år 2017 och jag som tränare av Manchester City vunnit ligan varje år och Champions League fyra år i rad. Ge mig lite cred.

Jag tycker att FIFA14 står sig väldigt bra mot andra spel i serien. Jag gillade så klart FIFA 2005 allra bäst. Det var helt sjukt roligt. Det var det första spelet där man kunde starta sin egen gubbe och man kunde finta som fan och göra sjuka mål. Det är rätt kul att jämföra spel överlag. Andra spel och sånt som casino och sportsbetting samt hur du gör solida jämförelser om dem kan du läsa om i ett av mina tidigare inlägg. Jag tänker att det kan komma väl till pass nu när FIFA (alltså inte spelet utan fotbollsorganisationen) ska arrangera VM.